Veli Hizmetlerimiz

19.09.2023 48

Ebeveyn Katılımı

*Ebeveynlerimizin günlük etkinliklere veya belirlenmiş zamanlarda özel etkinliklere destek olmaları istenmektedir.

*Ebeveynlerin etkinliklere katılımını belirlemek için velilere "Ebeveyn Katılım Formu" uygulanmaktadır.

Veli Eğitimi

Velilerimize yönelik Aile Eğitimleri "Aile Eğitimi İhtiyacı Belirleme Formu" ile belirlenerek, okulumuzda düzenlenmekte ve velilerin eğitimlere katılımları sağlanmaktadır.

Veli İletişimi ve Bilgilendirme

*Yılda 2-4 kez veli toplantısı yapılmaktadır.  Velilerimiz öğrenci bireysel gelişimleri ve okulumuzda yapılan çalışmalar hakkında bilgi sahibi olmaktadırlar.

*Okulumuzda yapılan her türlü çalışma (etkinlikler, eğitimler, toplantılar vb) mesaj sistemi  ve okulumuz web sayfası aracılığı ile siz velilerimize duyurulmaktadır.